img pm

PERMANENTE MAKE-UP

DE BESTE INVESTERING IN UZELF

Permanente make-up is de ideale oplossing voor mensen die er steeds perfect willen uitzien, allergisch zijn aan traditionele make-up, geen vaste hand hebben en/of veel sporten. Met een ultra fijn steriel wegwerp naaldje wordt een huidvriendelijk pigment ingebracht. Eerst dient U een vragenlijst in te vullen om na te gaan of er geen contra-indicaties zijn, kleur en vorm worden besproken, indien nodig wordt er voorgetekend om vervolgens de pigmentatie te plaatsen. Zo kunnen de lippen voller lijken, de ogen sprekender en de wenkbrauwen de perfecte vorm krijgen, en daar kan u 2 tot 5 jaar van genieten. Sinds 1997 doe ik permanente make-up. Tot 2016 heb ik 15 jaar, deze specialiteit, aan geleerd aan andere schoonheidsspecialistes.

TARIEVEN

behandeling prijs
Eyeliner onder of boven 225€
Eyeliner onder en boven 385€
Wenkbrauwen 385€
Lipcontour 440€
Prijs inclusief gratis nabehandeling binnen de drie maanden.

OGEN

U kan zorgeloos gaan zwemmen, douchen of naar de sauna gaan, U ziet er steeds verzorgd uit. Kleur en dikte worden besproken zodat Uw ogen, U een mooie uitstraling geven, ook al komt U juist uit bed.

WENKBRAUWEN

Er wordt rekening gehouden met het natuurlijke huid- en haartype. De vorm en kleur worden met U eerst besproken. Dan worden de wenkbrauwen voorgetekend en vervolgens gepigmenteerd. Ideaal voor mensen die weinig of geen haartjes meer hebben. Het resultaat is natuurlijke wenkbrauwen, die Uw gelaat perfectioneren.

LIPPEN

U kan gaan voor een natuurlijke contour, al dan niet met schaduweffect, die de lippen voller doen lijken

WAAROM KAN PERMANENT MAKE-UP EEN OPLOSSING ZIJN?

Voor wie is PMU niet geschikt?

Nazorg

Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn wat verdwijnt binnen de drie dag. Men krijgt crème om de huid te verzorgen gedurende die drie dagen. U mag dan ook niet gaan zwemmen noch naar de sauna.