img pl

Permanent ontharen met Light Sheere Diode laser

Permanent ontharen is erg in trek, nooit meer scheren, waxen of geen last meer van haartjes die steeds ingroeien en/of ontsteken. Toch zitten er wel wat adertjes onder de grond waarom het bij de één wel lukt en bij de ander niet.

Ik heb ervaring met drie apparaten maar sinds 2006, werk ik uitsluitend met een Diode Laser. Deze laser is het sterkste apparaat en geeft de beste resultaten maar ook weer niet bij iedereen. Zijn Uw haren te licht en/of te fijn, dan kan ik U helaas niet helpen.

Sommigen onder U hebben misschien al elders behandelingen gehad maar niet het gewenste resultaat. En dit kan aan veel factoren liggen, gaande van een slecht apparaat, te weinig tijd in acht nemen tussen twee behandelingen, de huid is nog te bruin, de haren zijn te licht en/of de haren zijn niet dik genoeg. Men moet weten wat er wel maar vooral wat er niet kan! Helaas moet gezegd worden, dat er regelmatig verkeerde informatie gegeven wordt.

Tarieven

behandeling Richtprijs per behandeling
Dames
Bovenlip 65€
Kin 65€
Bovenlip en kin 85-130€
Oksels 125€
Bikinilijn klein (2x10cm) 125€
Bikinilijn medium (5x10cm) 145€
Bikinilijn/string maximum 190€
Onderbenen tot knie 250€
Heren
Schouders 165€
Onderrug 220€
Borst 195€
Buik 310€
Bij meerder zones tijdens 1 afspraak krijgt U korting

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De meeste mensen zijn haarloos na 5 tot 6 behandelingen gespreid over 1 à 2 jaar. Maar uiteraard bevestigen uitzonderingen de regel, er zijn mensen die voldoende hebben aan 4 behandelingen, keerzijde van de medaille, er zijn ook personen die 8 behandelingen nodig hebben en sommige nog meer.

Doet het pijn?

Echt pijnlijk is het voor de meeste mensen niet, er is een tintelend warmte gevoel, dat irritant kan zijn. Uiteraard is de pijngewaarwording ook afhankelijk van de kleur, de dikte, de dichtheid van het haar en de zone op het lichaam. Als U niks voelt, wil dit zeggen dat het weinig of niet werkt.

Zijn de resultaten definitief?

Ja en neen. De follikels die vernietigd zijn, zullen nooit nog een haar kunnen geven. Dat is zeker. We kunnen enkel follikels vernietigen als er een haartje in zit in actieve groeifase. Follikels hebben we zeer veel per cm², maar niet elke follikel is ooit actief in Uw leven. Maar onder invloed van hormonen, medicijnen en/of andere, kunnen deze wel actief worden of kan donshaar, dik worden.

Voor en na de behandeling;

Geen UV, (zon en/of zonnebank) 8 weken voor + na de behandeling! Bijsluiters van medicatie meebrengen aub. Geen behandeling bij antibiotica, cortisone, antidepressiva en zwangerschap. Indien U verhindert bent, annuleer minimum 48 uur op voorhand, anders zijn wij genoodzaakt, om voor de gereserveerde tijd, kosten aan te rekenen.

Tot slot.

Laser ontharing maakt veel mensen blij, omdat men nooit meer hoeft te scheren en/of te harsen, men heeft geen last meer van ingegroeide en/of ontstoken haartjes maar U moet met enkele zaken rekening houden. Deze behandelingen zullen meestal enkel in de winter plaats vinden omdat de zomer te riskant is, vermits de meeste mensen op vakantie gaan naar een zonnige bestemming. De ideale periode om te behandelen is tussen september en maart.