img pm

Huidverjonging

Als we het over huidverjonging hebben, dan denken we meestal aan crémes, maskers en behandelingen in het schoonheidssalon. Gaan we een stapje verder dan zijn er nog de spuitjes met Botox en/of fillers en als dat nog niet goed genoeg blijkt te zijn, is er tot slot de plastische chirurg.

Ondertussen heeft men meerder mogelijkheden zonder spuitjes of snijden.
Ik kan u de Micro Pulsed Plasma Therapy (MPPT) aanbieden wat zeer mooie resultaten geeft, op gebied van rimpelvermindering, gladder maken van de oogleden terwijl HIFU de huid gaat verstevigen en vooral liftend gaat werken. Opgelet, dit blijven cosmetische behandelingen. Een woordje uitleg.

TARIEVEN

behandeling prijs
Micro Pulsed Plasma Therapy
Inclusief 1 gratis nabehandeling binnen de drie maanden
bovenoogleden 350€
kraaienpoortjes 225€
rimpels rond de mond 295€
fronsrimpel 175€
voorhoofd 325€
HIFU
Prijs per behandeling
Liften van de kaaklijn en wangen 250€
Liften van de kaaklijn en onderkin 250€
Wenkbrauw en oog lift 295€
Gelaat volledig 450€
Gelaat en hals 595€

Micro Pulsed Plasma Therapy (MPPT)

img voor na

Wat is MPPT?

De unieke MPPT is een hightech technologie waarbij ultrakleine, minuscule plasma energie pulsen op de huid gegeven worden. Deze plasma puntshots van slecht een fractie van een seconde zorgen ervoor dat de huid samentrekt, waardoor rimpels zichtbaar minder worden en verslapte huid rondom de ogen opgespannen wordt.

Hersteltijd

Na de behandeling is op de behandelde zone een structuur van puntjes zichtbaar en kan de behandelde zone wat zwellen. De zwelling en puntjes zullen verdwijnen vanaf de 4de dag. De huid zal daarna wel nog enige roodheid vertonen maar dit mag desgewenst met make-up gecamoufleerd worden. Men dient de huid goed te beschermen tegen de zon, 1 maand voor de behandeling tot 3 maanden na de behandeling.

Wat kan er behandeld worden?

Wat kan er niet behandeld worden?

Resultaten

Het bereikbare resultaat is verschillend van persoon tot persoon. In het algemeen zijn er twee behandelingen nodig met een tussenpauze van 6 tot 8 weken. Indien nodig kunnen er extra behandelingen worden gedaan. Het resultaat blijft 1 à 2 jaar zichtbaar. Uiteraard is het mogelijk om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te laten uit voeren zodat uw resultaat behouden blijft.

Contra-indicaties

De behandeling kan bij iedereen uitgevoerd worden, die gezond is. Maar hieronder een opsomming bij wie de behandeling niet kan worden gedaan:

HIFU

Terwijl MPPT specifiek werkt op rimpelvermindering en de huid op die manier gladder maakt, zal HIFU de huid verstevigen in de diepte door de collageen aanmaak te stimuleren. Hierdoor krijgt men een liftend effect wat ideaal is voor het verstrakken van de kaaklijn, kin, hals, wangen en/of een wenkbrauwlift te creëren. De behandeling is er voornamelijk voor mensen die er jonger willen uitzien maar zonder snijden of spuitjes door de plastische chirurg en/of esthetisch geneesheer.

Werking van HIFU

Een hoog gefocust intensief ultrasound geluid zal energiepulsen geven in de diepere lagen van de huid, waardoor de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd. Het effect is een langzaam liftend effect met een langdurig resultaat. Na enkele maanden zal de huid zichtbaar strakker zijn.

Resultaat

Meestal is slechts één behandeling nodig. Afhankelijk van de conditie van de huid kan desgewenst een tweede behandeling gedaan worden na 6 maanden. Het mooiste resultaat ziet men, 2 tot 3 maanden na de behandeling. De collageen aanmaak blijft verder gaan tot wel 6 maanden na de behandeling. Bij een wenkbrauw lift krijg je een opener en uitgeruste, frisse blik. Bij de behandeling van de kaaklijn zal deze mooier afgelijnd zijn en ook bij de nek worden rimpels vermindert waardoor veroudering minder zichtbaar is.

De behandeling

Deze wordt door de meeste mensen vrij goed verdragen doch sommige mensen vinden het onaangenaam tot heel gevoelig. De huid kan wat zwellen en rood worden.

Nazorg

Men dient de huid te verzorgen met een hydraterend masker.

Contra-indicaties

Zwangerschap, stollingsstoornissen, hartritmestoornissen.
Plastische chirurgie in het gelaat, inspuitingen met Botox en/of fillers, draadjeslift binnen de drie maanden voor de behandeling.